Priser för Garmin Fenix 5, 5S och 5X

Garmin Fenix 5XEn av de stora nyheterna för 2017 är Garmin Fenix 5 som kommer ta över stafettpinnen efter Fenix 3 som Garmins mest påkostade och välutvecklade modell.

Några av de stora nyheterna med modellen förutom generellt bättre kapacitet är möjlighet att lägga in färgkartor i 5X och att modellerna har snabbfästen för armbanden så du t.ex. snabbt och enkelt kan byta mellan gummiarmband för träning till metall för vardagligt avändande.

Nu verkar det som att de första priserna för träningsklockan har anlänt och det är nu möjligt att förhandsbeställa dem. De släpps officiellt nu under mars och väntas levereras i slutet på mars eller början på april.

Så här ser priserna ut nu i slutet av februari:

Klocka Pris
Garmin Fenix 5 6 395 kr
Garmin Fenix 5 Sapphire 7 495 kr
Garmin Fenix 5S 6 395 kr
Garmin Fenix 5S Sapphire 7 495 kr
Garmin Fenix 5X Sapphire 7 199 kr

Fenix 5X är den största modellen och den enda modellen som kan ha färgkartor. Det lär vara den som i slutändan blir dyrast av dem alla. Däremot är det inte omöjligt att Fenix 5 och Fenix 5S hamnar nära varandra. Där är det främst storleken som skiljer.

Modellerna finns även i s.k. Performer Bundle och då följer det med pulsband också. Detta är främst intressant om du utövar en sport där den optiska pulssensorn vid handen inte är optimal. Triathlon är ett typiskt exempel.

Kommentarer inaktiverade.