Garmin

Garmin LogoGarmin är ett känt varumärke som bl.a. tillverkar pulsklockor och klockor avsedda för sport och träning. Deras utbud är väldigt stort så oavsett vad det är du är ute efter så bör Garmin kunna hjälpa dig.

Garmin har en mängd klockor speciellt anpassade för bl.a. simning, löpning, cykling och golf. Pulsklockorna mäter pulsen, berättar hur långt du har kommit, kaloriförbrukning och mycket mer.

Det är inte ovanligt att sportklockorna även går att synkronisera med andra enheter från Garmin för att visa mer information på handleden. Detta är speciellt intressant om du utövar en sport som t.ex. segling där du enkelt kan få mer information än vad en vanlig klocka annars skulle kunna visa.

Sportklockor och pulsklockor har blivit allt mer populärt för det är inte bara ett utmärkt redskap och hjälpmedel i träningen utan ger också motivation då det lättare går att mäta sina resultat och se framgångar.

Träningsklockor från Garmin

Om du vill köpa någon träningsklocka från Garmin. Ta en titt på de butiker som säljer träningsklockor.

Garmin-Forerunner-220-2
Garmin Forerunner 220
Bra instegsmodell för löpning!
garmin-forerunner-230
Garmin Forerunner 230
Bra instegsmodell för löpning!
Garmin Forerunner 620 HRM
Garmin Forerunner 620
Toppmodell för löpning!
garmin-forerunner-630
Garmin Forerunner 630
Toppmodell för löpning!
 Garmin Forerunner 735XT
Garmin Forerunner 735XT
Klocka för Multisport!
 Garmin-Vivoactive
Garmin Vivoactive
Smartklocka med fitnessfunktioner
Garmin Fenix 5X
Garmin Fenix 5
Toppmodell för multisport & äventyr!

Äldre modeller från Garmin

Äldre modeller från Garmin som tidigare varit aktuella hittar du här nedan.

Garmin Connect – Följ din träning online

Garmin ConnectGarmin Connect är en tjänst där du laddar upp alla data som din pulsklocka, sportklocka eller enhet samlat in under träningen för att sedan se resultatet av detta. Garmin Connect följer med de flesta av produkterna från Garmin. Exakt vilka funktioner du får tillgång till beror främst på vilken data din träningsklocka samlar in. En klocka avsedd för simning kan mäta armtag, längder och annan data som endast är relevant till en simmare. Denna data går alltså inte att få fram med en klocka som inte är avsedd för det.

Exakt vilka funktioner som finns i Garmin Connect kan du läsa om på deras hemsida. De mest simpla funktioner som att se vart man sprungit, hur långt, hur snabbt och med vilken puls finns på alla pulsklockor.

Kommentarer inaktiverade.