Finansiering

En bra pulsklocka och träningsklocka kostar flera tusenlappar. Många av toppmodellerna har en prislapp på mellan 4000 och 7000 kronor vilket gör att det är en ganska dyr investering.

De bästa pulsklockorna idag har en bättre livslängd än en mobiltelefon och du bör kunna räkna med att ha en träningsklocka under 3 års tid. Det är inte säkert att du känner behovet av att byta pulsklocka då men det är inte ovanligt att höljet slits och man precis som med all utrustning försämras batteriet successivt.

Att dela upp betalningen är därför inte något konstigt för något som håller så pass länge. Man kan välja att använda sig av företagen som erbjuder avbetalning genom faktura här och det brukar finnas alternativ för detta när man checkar ut i de butiker som säljer. Typiskt exempel här är Klarna och Qliro men det finns även andra aktörer.

Vill du betala av din produkt över en längre tid och du kan tänka dig vänta några dagar innan du köper (eller lägga ut pengar så länge) så kan du ansöka om ett privatlån istället.

Privatlån är de lån som traditionellt erbjuder lägst ränta om du vill låna pengar utan att sätta någonting i säkerhet. Om du vill titta på alternativ för privatlån för att betala din produkt så spana in finansinstitutet.se och deras information dessa typer av lån.

Aviavgifter, uppläggningsavgifter och ränta bidrar till kostnader för dig som vill betala av något över tid. Ibland finns det väldigt förmånliga alternativ att ta genom fakturaföretagen men ibland är helt enkelt privatlån mycket bättre.

Även om du ofta måste ansöka om t.ex. 10 000 kronor i lån kan du välja att återbetala resterande del direkt eller om du hellre föredrar att använda det till något annat så går det också bra. Möjligheterna blir lite större med privatlån och du samlar ”alla köp” under ett lån istället.

Om du vill spana in butikerna som säljer pulsklocka så ta en titt här.

Kommentarer inaktiverade.