Tillverkare

Funderar du på att köpa en pulsklocka eller träningsklocka så finns där några marknadsledande tillverkare som du bör känna till. De större aktörerna har under många år jobbat med att ta fram konkurrenskraftiga produkter och utvecklat sin egna onlineportal där du kan synkronisera din träningsdata för utvärdering, delning och mycket mer.

Om du klickar in på respektive tillverkare så listar vi flera populära modeller från respektive tillverkare som du kan läsa mer om.

Polar
Polar en väldigt stor tillverkare av träningsklockor, aktivitetsarmband och annan träningsutrustning som kan hjälpa dig att förbättra din träning inom din sport. Deras webbtjänst Polar Flow erbjuder bra statistik över din träning och du kan även koppla dit produkter som våg som följer din viktkurva och mycket mer.
Läs mer om Polar och deras produkter
Garmin
Garmin är en stor tillverkare inom träningsutrustning och teknik så som pulsklockor, sportklockor och mycket mer. Garmins onlinetjänst går under namnet Garmin Connect och är ett väldigt avancerat men ändå lättanvänd webbtjänst där du kan utvärdera din data. Garmin har även flera intressanta produkter specifikt inriktade på cyklister som cykeldatorer och annan utrustning för att mäta effekt och kadens.
Läs mer om Garmin och deras produkter
Suunto
Suunto är en väldigt stor tillverkare av träningsklockor och även klockor avsedda för friluftsliv, mountainbike och andra aktiviteter. Deras modeller är givetvis även stora inom de stora sporterna som löpning, cykling, simning och triathlon. De tillhanda precis som de andra en stor webbtjänst för att utvärdera träningspassen.
Läs mer om Suunto och deras produkter
Nike Plus
Nike Plus är en samling produkter från Nike där deras fitnessarmband och träningsklockor är inkluderade i. De har en del intressanta produkter och de har också en egen webbportal för data. Nike Plus tillhandahåller även appar och andra program för mobilanvändare.
Läs mer om Nike Plus och deras produkter

Kommentarer inaktiverade.