Polar A300

Polar A300Polar A300 är en fitnessklocka framtagen för att hjälpa dig att hålla koll på din kropp när du tränar. Den håller kolla på din dagliga aktivitet medan den agerar som en klocka under tiden och när du väl startar ett träningspass registreras data noggrannare med hjälp av pulsmätning. I slutändan har du en aktivitetsmätare som visar dig hur aktiv du är och som även håller koll på din sömn.

Polar A300 är avsedd att vara en enkel modell och saknar GPS vilket modellen större, M400 har. GPS lämpar sig väl om du utför aktiviteter utomhus som t.ex. löpning eller cykling där du vill registrera sträckan och under tiden kunna se hastighet och annan data relaterad till sträcka och tid.

A300 är en modell avsedd för andra aktiviteter och som en enklare instegsmodell. Kanske spelar du badminton, simmar och gymmar och samtidigt har en aktiv fritid som du vill följa upp.

Polar M400 som är nästa modell i kedjan är inte mycket dyrare men erbjuder betydligt fler funktioner tack vare det. Försök fundera över vilka funktioner du behöver och om A300 har allt det du vill ha.

Köp Polar A300 Online

Om du vill köpa Polar A300 så kan du spara en del pengar och problem genom att beställa online från någon av de större butikerna som säljer träningsklockor och fitnessklockor online. Tänk på att många klockor säljs med och utan pulsband för att mäta pulsen. Se till så det är inkluderat och märks ofta ut med ”HR” eller liknande förkortningar.

sportamore Sportamore har ett stort urval av fitnessklockor från Polar till bra priser. Här hittar du även Polar A300 så länge den är aktuell. Till butik
CDON CDON är en av Sveriges största elektronikbutiker och här hittar du givetvis även träningsklockor från Polar, inklusive A300 så länge den säljs. Till butik

Funktioner på Polar A300

  • Aktivitetsguide – Visar hur aktiv du är under dagen
  • Smart Calories – Visar dig hur mycket kalorier du förbränner
  • Pulszoner – Träna inom rätt pulszoner med hjälp av denna funktion
  • Träningseffekt – Visar hur bra effekt din träning hade
  • Konditionstest – Testa din kondition med Polar Fitness Test
  • Sömn – Mäter automatiskt din sovtid och sömnkvalitet
  • Inaktivitetsvarning – Varnar dig om du varit inaktiv för länge

Förutom detta kan du även välja mellan ett flertal olika färger och enkelt byta ut armbanden efter eget tycke, smak och stil.

Recension på Polar A300

Få en djupare förståelse om modellen i recensionen nedan (på engelska dock).

Kommentarer inaktiverade.