Garmin Forerunner 620

Garmin Forerunner 620 HRMGarmin Forerunner 620 är en pulsklocka och träningsklocka från Garmin som lanserades under 2013. Modellen tillhör toppsegmentet och är en bra träningsklocka för den aktive löparen. Modellen har en batteritid på 42 dagar i vila (utan träning) och 10 timmar med träning. Det gör att den fungerar bra för så väl nybörjaren som den som vill springa ultra marathon.

Garmin Forerunner 620 är en uppföljare på den äldre modellen 610 och ”storebror” till den billigare modellen Forerunner 220. Pulsklockan Garmin Forerunner 630 är uppföljare på denna och kanske är ett bättre alternativ om du funderar på en klocka idag. Däremot kan priset skilja rejält och det är inte säkert de nya finesserna ger dig något mer men det är ändå värt att jämföra de båda.

Garmin Forerunner 620 är en ganska lätt klocka som väger in på 43,6 gram och har en tjocklek på 12 mm. Klockan är 45 mm stor och bör passa de flesta handleder vilket i sig är positivt då det är en modell avsedd för både män och kvinnor.

Som en bra träningsklocka avsedd för kanske främst löpning är den givetvis vattenresistent och ska även klara djup ner till 50 m. Det gör att du enkelt kan använda den när du badar, simmar eller utför andra vattenaktiviteter med.

Klockan har många bra funktioner som hjälper dig att hålla koll på träningen och få ut det mesta av den. Du kommer även få hjälp med återhämtning och om en vilodag är att räkna med eller inte.

Köp Garmin Forerunner 620 Online

Garmin Forerunner 620 finns att köpa i flera av de stora e-butikerna på nätet för sportutrustning och elektronik. Hittar du inte den så kan modellen ha helt fasats ut för att ge plats åt uppföljaren Forerunner 630. Se även vår lista med alla butiker som säljer pulsklockor online.

sportamore Hos Sportamore hittar du den bästa träningsutrustning och träningskläderna. Här hittar du såklart även toppmodellerna från Garmin till bra priser. Till butik
CDON Butiken CDON behöver knappt presenteras men är idag en stor e-butik som säljer mycket. De har även stora kategorier med träningskläder och utrustning. Pulsklockor och annan utrustning är en självklar del av detta. Till butik

Funktioner på Garmin Forerunner 620

  • Inbyggd GPS – håller koll på din sträcka och hastighet
  • Högupplöst pekskärm i färg
  • Beräknar återhämtningstiden och din maximala syreupptagningsförmåga med pulsinformation
  • HRM-Run är en mätare som ger dig information om din löpkadens (antal steg/s), markkontakttid och hur du rör dig vertikalt.
  • Möjlighet att lägga in kostnadsfria träningspass.
  • Berättar om din återhämtningstid för nästa tuffa pass och ger förslag på vilodag eller lättare träningspass.
  • Mängd andra funktioner för att underlätta din träning och återhämtning.

Recension på Garmin Forerunner 620

Kommentarer inaktiverade.