Polar M600

Polar M600Polar M600 är smartklocka baserat på Googles operativsystem Android Wear med syfte att kombinera de smarta funktionerna med Polars träningsfunktioner. Det ger dig en klocka som är snygg och sportig till vardagen och som levererar funktionerna du behöver när du tränar och tävlar.

Polar M600 är en av Polars första träningsklockor som mäter pulsen direkt vid handleden. Här slipper du alltså att ha ett externt pulsbälte över bröstet vilket för många ses som en stor fördel. M600 har även inbyggd GPS för att kunna spåra träningsrundan, sträcka, hastighet, altitud och all den data som blir tillgänglig av att veta var du utför träningen.

Precis som de andra träningsklockorna i Polars serie så har M600 inbyggd aktivitetsmätning som visar hur aktiv du är under dagen och hur mycket av dagen som spenderas liggandes, sittandes, stående, gående eller aktivt som t.ex. genom löpning. Även sömn och sömnkvalitet registreras.

polar-m600-backNär det kommer till vattentäthet så är Polar M600 ganska bra med sin IPX8-klassificering vilket innebär vattentäthet ner till 10 meter. Det gör att klockan är lämplig för simning och andra vattenaktiviteter.

Eftersom Polar M600 använder operativsystemet Android Wear så samarbetar den bra med din mobiltelefon och kommunicerar med så väl Android-telefoner som Apple-telefoner. Nackdelen är att det kräver mer batteri än andra träningsklockor. Det gör att du behöver ladda din klocka mycket oftare. 1-2 dagars batteritid får du när klockan är ansluten till en telefon och den klarar av 8 timmars aktivitet med GPS.

Om du inte behöver funktioner som en smartklocka och Android Wear ger så kan den billigare Polar M400 eller den dyrare V800 vara bättre alternativ. Dessa har dock inte inbyggd pulsmätning vilket är en klar fördel med M600 som även har färgskärm.

M600 är en mycket kraftfullare enhet än vanliga träningsklockor. Dels sitter där en mycket kraftfullare processor i den men den har även mer arbetsminne och lagringsutrymme. Detta gör det möjligt för dig att t.ex. lagra musik direkt på klockan som spelar upp trådlöst till dina trådlösa hörlurar. Där finns röststyrning och många andra intressanta funktioner. Allt detta påverkar batteritiden och även om du får massor av funktioner så blir det på bekostnad av batteritiden.

Köp Polar M600 Online

Om du vill köpa Polar M600 så passa på att gör det online så sparar du förmodligen en slant samtidigt som den levereras snabbt och enkelt till ditt postombud.

CDON CDON har ett stort utbud av träningsklockor och säljer även Polar M600 så länge den är aktuell. Till butik
sportamore Sportamore är inriktiade på sportutrustning, kläder och har givetvis flera intressanta träningsklockor. Till butik

Funktioner på Polar M600

  • Pulsmätning vid handleden – Slipp pulsbältet vid bröstet
  • Sportprofiler – Skapa och anpassa sportprofiler och träningsformer
  • Aktivitetsmätning – Mäter din aktivitet dygnet runt
  • Sömnmätning – Se hur länge du sover och hur bra sömnkvaliteten är
  • Polar Flow – Synkronisera och analysera din data mot onlinetjänsten.
  • Smart Coaching – Ger dig detaljerad information om din konditionsnivå
  • Vattenresistent – Lämplig för simning och klarar ner till 10 m djup
  • Inbyggd GPS – Se din rutt, hastighet och sträcka.
  • Stöd för Polar H7 – Föredrar du pulsbältet? Ingen fara… det stöds med!

Recension av Polar M600

Kommentarer inaktiverade.