Garmin Forerunner 630

Garmin Forerunner 630Garmin Forerunner 630 tar steget mot en ännu bättre träningsklocka och smartklocka som hjälper dig i vardagen och under träningen. Forerunner 630 är som namnet kanske antyder en modell inriktad på främst löpning och det är här den kommer till sin fulla potential. Pulsklockan är utan tvekan en av de bästa på marknaden när det kommer till just löpning med rätt funktioner, storlek och en modern design.

Precis som tidigare modeller som t.ex. Garmin Forerunner 620 så kommer denna med inbyggd GPS för att kunna spåra var du springer, hur snabbt du springer och hur långt. Allt detta för att under träningen kunna ge dig den information du behöver samtidigt som du efter träningen i lugn och ro kan analysera din träningsdata på webbtjänsten Garmin Connect.

Garmin Forerunner 630 lanserades under 2015 som en direkt uppföljare på den äldre modellen 620. Skillnaderna mellan dessa modeller är trots allt ändå anmärkningsvärda och kanske är batteritiden något av de större skillnaderna. Batteritiden för viloläge har försämrats något medan batteritiden för träning har förbättrats från 10 till 16 timmar. Något som är en markant förbättring.

Anledningen till den försämrade batteritiden i viloläge hänger förmodligen ihop med de andra funktionerna som klockan erbjuder som sömnavläsning och samtidigt som den jobbar mot din mobiltelefon för att berätta om inkommande samtal, meddelande och informera om kommande möten i kalendern. För en aktiv löpare spelar detta inte så stor roll eftersom det är den aktiva träningstiden som kommer ta ut batteriet och då är faktiskt 630 avsevärt bättre.

Funktioner för avancerad löpdynamik är något som gör 630 bra men som även funnits på tidigare modeller. Den berättar om din markkontakttid, steglängd och hur du rör dig vertikalt när du springer. Genom att analysera denna data och förbättra den kan du undvika skador och förbättra din prestation. Som exempel så kommer en större rörelse vertikalt att öka din belastning på ben och knä vilket i sin tur ökar slitage och skaderisken.

Garmin Forerunner 630 är en fantastiskt bra träningsklocka och en modell vi rekommenderar för löpare för ett par år framåt.

Modellen säljs både med endast klocka och även i paket med HRM-Run-mätaren som mäter av din puls.

Köp Garmin Forerunner 630 Online

Passa på att fynda genom att köpa pulsklockan online. Följande butiker har ett bra utbud av pulsklockor från Garmin. Ta även en titt på övriga butiker om du inte hittar vad du söker.

sportamore Sportamore har ett bra utbud av träningskläder och träningsprodukter. Här hittar du flera bra pulsklockor och träningsklockor från Garmin och andra tillverkare. Till butik
CDON CDON har en stor avdelning för sport och elektronik. Det är inget konstigt att denna populära butik även har en mängd träningsklockor och fitnessklockor i sitt sortiment till bra priser. Till butik

Videos på Garmin Forerunner 630

Här nedanför har vi samlat ett gäng videos som demonstrerar produkten, recension och andra smarta tips. Här får du en snabb inblick i om denna träningsklocka verkligen är något för dig.

Produktvideo – Funktioner

Snabb introduktionsfilm för att visa några viktiga funktioner på Forerunner 630.

Recensioner av Forerunner 630

Se recensioner och få en oberoende syn på träningsklockan.

Övriga Videos

Lär dig funktioner och få reda på hur klockan kan hjälpa dig att förbättra din träning och då framförallt din löpning.

 

 

Kommentarer inaktiverade.