Garmin Forerunner 220

Garmin-Forerunner-220-1 Garmin Forerunner 220 är uppföljaren på den äldre och mycket populära Forerunner 210. Förutom att träningsklockan nu finns i två färgglada varianter så bjuds det på en hel del förbättringar. En av förbättringarna är den nya färgskärmen med högre upplösning som gör att det är lättare att läsa av pulsen, hastighet och övriga data.

Garmin Forerunner 220 är en väldigt komplett pulsklocka som har nästan allting som behövs för löpare. Om du har speciella behov kanske en mer påkostad variant som Forerunner 620 har det du önskar, men i det stora hela är verkligen Garmin Forerunner 220 komplett.
Klockan har en vattenklassning på 5 ATM som innebär att den klarar tryck på ner mot 50m. Det gör att aktiviteter som simning och snorkling är möjligt, vilket även passar dig som håller på med triathlon. I träningsläge håller batteriet i 10 timmar och i strömsparläge håller batteriet i ca 6 veckor. Vikten på Forerunner 220 är bara 40,7 gram vilket är perfekt för dig som inte vill ha en allt för tung träningsklocka. Det är inte ovanligt att vikten ofta är 70-80 gram, alltså närmare det dubbla.
Forerunner 220 levereras vanligtvis med ett pulsband (HRM-bälte) som fästs över bröstet, men det förekommer även att de säljs utan så kolla noga innan köp. Förutom de självklara funktionerna för att läsa av puls, hastighet, sträcka, tid m.m. så har Garmin Forerunner 220 flera intressanta funktioner som hjälper dig med träningen (se listan nedanför).

Köp Garmin Forerunner 220 Online

Här är några av de butiker som säljer pulsklockor online och som har ett bra utbud av klockor från Garmin.

sportamore Sportamore har flera träningsklockor från Garmin. Butiken har ett fint utbud, bra priser och snabba leveranser. Till butik
CDON CDON har en mängd artiklar inom sport och elektronik. Deras utbud av sportklockor är väldigt stort och tillsammans med bra priser och snabba leveranser bör du även ta en titt på dem. Till butik

Utvalda Funktioner

Här listar vi några av alla de funktioner som finns på träningsklockan. För fullständiga specifikationer, se tillverkarens hemsida.

  • Varvhistorik (1000 st)
  • Auto Lap (startar automatiskt nytt varv)
  • Accelerometer (beräkna sträcka för inomhusträning)
  • Personliga träningsrekord
  • Avancerade pass (skapa egna, målinriktade träningspass)
  • Tempovarning (larmar om du avviker från förinställt tempo)
  • Intervallträning (ställ in tränings- och vilointervall)
  • Kaloriberäkning (baserat på puls för mer exakt värde)
  • Analysera träningsdata online på Garmin Connect
  • Automatisk synkronisering till dator

Kommentarer inaktiverade.