Garmin Forerunner 230

garmin-forerunner-230Garmin Forerunner 230 är väldigt bra löparklocka med inbyggd GPS. Den är framtagen för att ha de mest väsentliga funktioner som du kan tänkas behöva vid löpträning och är enligt oss en perfekt instegsmodell om du inte tidigare ägt en träningsklocka. Det kan även vara värt att titta på den mer avancerade modellen Forerunner 630 som ger ytterligare funktioner.

Med hjälp av den inbyggda GPS:en så får du enkelt tillgång till sträckan du sprungit, vilken hastighet du hållit i genomsnitt och även vilken hastighet du har just nu. Tillsammans med pulsbältet kan du styra din träning på ett bra sätt och få ut det mesta av den. Efter träningen kan du enkelt synkronisera träningsdata med Garmin Connect och i lugn och analysera träningspasset eller tävlingen för att bli ännu bättre till nästa gång.

Garmin Forerunner 230 har en aktivitetsmätning som räknar dina dagliga steg, sträcka, kaloriförbrukning och hur du sover. Det är alltså en klocka avsedd att användas dygnet runt till vardags för att få ett hälsosammare liv samtidigt som du får alla de funktioner du önskar vid träning.

Garmin Forerunner 230 lanserades 2015 och två år efter 220. Skillnaderna ligger bland annat på en bättre display med en något högre upplösning och en avsevärt bättre batteritid under träning. Även en del funktioner i klockan har förbättrats och lags till.

Skillnaderna mot den mer avancerade 630 så saknar denna funktioner för att mäta löpdynamik. Den har heller inte möjlighet att tävla mot en digital person eller ens tidigare aktiviteter. En rätt rolig funktion om man vill testa hur man förbättrar sig över samma sträcka och kan tävla mot sitt tidigare jag.

Men på de flesta funktioner är de lika och båda är t.ex. tillverkade för att klara av vatten ner till ett djup på 50 m och båda har stöd för smartaviseringar där e-post, sms, telefonsamtal och andra notiser från telefonen kan visas direkt i klockan. Du har även möjlighet att styra musiken på din mobiltelefon och många andra smarta funktioner.

Garmin Forerunner 230 säljs med och utan pulsbälte. Om du vill ta nytta av funktionerna som pulsmätning under din träning ger så se till att köpa det från början. Det finns även variant av denna modell som heter Garmin Forerunner 235. Den modellen är något dyrare men har en inbyggd optisk pulsmätare i klockan och behöver inte pulsbältet. Däremot är denna metod inte lika exakt som ett pulsbälte vid vissa aktiviteter men vid löpning fungerar detta väldigt bra.

Detta är en väldigt bra träningsklocka som ger väldigt mycket för pengarna. Det kan dock finns anledningar att välja en dyrare modell beroende på vad du önskar.

Köp Garmin Forerunner 230 Online

Garmin Forerunner 230 finns att köpa online till bra priser. Några av butikerna du bör titta in på listas här nedanför och ännu fler hittar du här.

CDON CDON har ett stort utbud av produkter och en mängd kläder och utrustning för träningsintresserade personer. Här hittar du ett stort urval av träningsklockor och pulsklockor från Garmin till bra priser. Till butik
sportamore Sportamore har en mängd träningsartiklar i sitt sortiment där pulsklockor givetvis ingår. Räkna med att hitta Garmin Forerunner 230 här så länge modellen är aktuell. Till butik

Recension på Garmin Forerunner 230

Kommentarer inaktiverade.