Polar

PolarPolar är ett av de mest populära varumärkena när det kommer till pulsklockor. De har en mängd modeller av pulsklockor och som används av många elitidrottare runt om i världen.

Pulsklockorna kräver ett bröstbälte för att kunna mäta pulsen. Att mäta pulsen direkt vid handleden kan tyckas vara enkelt men är tyvärr svårare i praktiken. Polar är inget undantag utan de flesta pulsklockor har ett tillbehör som du fäster över bröstet och som där mäter pulsen. Denna produkt heter Polar WearLink och är samma produkt som kopplas till Nike+ Watch om man vill se sin puls i där.

Polar WearLink har fått ett mycket bra omdöme då den sitter bra och lämpar sig för många olika idrotter. Du kan t.ex. använda den genom ett helt triathlon om du så önskar. Bältet är enkelt att använda genom att du ställer in lämplig storlek i förväg och använder sedan haspar för att enkelt ta av och på bältet. Bältet skickar sedan informationen om din puls till enheten du använder (t.ex. en pulsklocka).

Många av Polars klockor saknar batterikrävande funktioner och därför är dessa extrautrustning. Fördelen är att en snygg klocka går att använda i månader utan att du behöver byta batteri. Nackdelen är att du måste köpa till de tillbehören du behöver. GPS finns t.ex. endast i en av deras klockor och för de andra behöver du köpa till ett tillbehör som synkroniserar data med klockan.

Träningsklockor från Polar

Om du vill köpa någon träningsklocka från Polar. Ta en titt på de butiker som säljer träningsklockor.

polar-a300
Polar A300
Billig instegsmodell utan GPS
Polar M200
Polar M200
Instegsmodell med pulsmätning vid handleden
Polar-M400
Polar M400
Prisvärd mellanmodell med inbyggd GPS
polar-m600
Polar M600
Smartklocka för träning
polar-v800
Polar V800
Avancerad modell för multisporter

Äldre modeller från Polar

Äldre modeller som tidigare varit populära alternativ men som inte längre säljs eller är på väg ut.

 

 

Kommentarer inaktiverade.