Garmin Forerunner 110

Garmin Forerunner 110 KvinnaForerunner 110 från Garmin är relativt enkel träningsklocka men som har allt det där du vill att din första pulsklocka ska ha. Med hjälp av en HRM (Heart Rate Monitor) som fästs över bröstet och den inbyggda GPS får du reda på pulsen, distansen och din hastighet.

Om man t.ex. löpartränar och vill få mer kontroll på sin träning så är Garmin Forerunner 110 inget dumt alternativ att börja med. Det finns givetvis mycket mer avancerade träningsklockor att använda sig av men de ligger också i ett högre prissegment.

Garmin Forerunner 110 Man

Med hjälp av Garmin Connect som är en onlinetjänst kan du ladda upp dina träningsresultat och följa din personliga utveckling. Du kan även dela dina resultat och rutter med vänner eller varför inte provspringa någon annans rutt?

Med hjälp av en satellitkarta kan du följa upp och se var du har sprungit och även planera nya intressanta rutter hemifrån. Med Garmin Connect och Forerunner 110 får du just den kontrollen som både amatörer och proffs älskar.

Garmin Forerunner 110 finns i två olika utföranden – en för män och en för kvinnor. Funktionsmässigt skiljer de sig inte utan det är bara utseendet som är unikt för dem.

Klockan har en batteritid på 8 timmar och är vattenresistent enligt nivån IPX7 – vilket innebär att den kan vistas i vatten ner till maximalt 1m under en maximal tid på 30 minuter. Detta gör att du enkelt kan duscha med klockan på om så önskas och du behöver aldrig vara orolig om det börjar regna under träningspasset.

Uppdatering: Garmin Forerunner 110 är modell som utgått och ersatts av andra. Ta gärna en titt på Forerunner 230.

Kommentarer inaktiverade.