Garmin Forerunner 610

Garmin-Forerunner-610Garmin Forerunner 610 är en betydligt mer avancerad träningsklocka än Forerunner 110 som är en av de enklaste träningsklockorna med pulsmätare. Forerunner 610 säljs ofta med HRM (Heart Rate Monitor) i ett paket då det krävs för att klockan ska kunna visa din puls under träning.

Precis som Forerunner 110 har denna inbyggd GPS som ger dig möjligheten att läsa av distans och hastighet medan du springer och tränar. Precis som med de flesta pulsklockor måste du bära pulsbandet för att kunna mäta din puls under träningen. Denna information skickas givetvis till klockan så du kan läsa av det under träningen.

Garmin-Forerunner-610-2

Forerunner 610 från Garmin väger något mer än sin lillebror 110 men har fler funktioner för dig som är intresserad av att få ännu mer statistik, funktioner och hjälp med träningen. Sportklockan väger in på 72 gram vilket inte är bland de lättaste varianterna.

Med Forerunner 610 kan du träna intervallträning genom att ställa in tränings- och vilointervall. Träningsklockan blir då en riktigt bra vän om du är intresserad av att förbättra din VO2max (maximala syreupptagningsförmåga).

Garmin-Forerunner-610-3Garmin Forerunner 610 är helt enkelt en bättre pulsklocka och erbjuder fler finesser än enkla varianter. Pulsklockan synkroniserar sig automatiskt med din dator, du kan skapa egna träningspass där du sätter upp målen och du kan t.o.m. tävla mot en virtuell träningspartner.

Produkten säljs inte längre och är ersatt av Forerunner 620 och Forerunner 630.

Kommentarer inaktiverade.