Garmin Forerunner 910XT

Garmin-Forerunner-910XTForerunner 910XT från Garmin är den bästa och mest avancerade pulsklockan (träningsklockan) i Forerunner-serien. Det är en komplett träningsklocka som ger detaljerade detaljer för simning, löpning och cykling. Med hjälp av inbyggd barometer kan du känna av höjd utöver din sträcka hastighet och puls.

En fördel med Forerunner 910XT mot t.ex. Forerunner 610 är att den inte bara är vattenresistent utan även klarar av att vistas i vatten ner till 50m. Du kan också snabbt byta mellan olika aktiviteter och sporter genom funktionen MultiSport, vilket gör den betydligt bättre om du utövar olika sporter på en och samma gång. Triathlon är ett exempel på där denna funktion blir användbar.

En häftig funktion med just 910XT är att den klarar av att känna av vilken typ av simtag som utförs och hur många simtag du tar på en längd t.ex. Om du tränar simning så kan dessa funktioner hjälpa dig att utvärdera dina träningspass så du kan bli ännu bättre.

Batteritiden på denna sportklocka gör att den lämpar sig inte så bra för dagligt användande. Du har upp till 20 timmars batteritid beroende på hur du använder klockan och den väger in 72 gram.

Garmin Forerunner 910XT är väldigt lik modellen 310XT på många funktioner. 310XT är billigare men saknar funktioner för att mäta lufttryck (höjd) och få fram information om din simning.

Uppdatering: 910XT har ersatts av 920XT. Den nya och mycket bättre modellen finns att köpa på CDON för 3846:-. Det kan också vara intressant att ta en titt på 735XT.

Kommentarer inaktiverade.